Informatie

Het motto van centrumgebied Enschede Zuid: “Samen maken we Zuid”. Noaberschap brengt inderdaad heel bijzondere samenwerkingen tot stand, tussen ondernemers, eigenaren en met de bewoners van de wijken. Op de website staat enkele voorbeelden van deze sociale cohesie, het omzien naar elkaar. Pro-actief en namens de coöperatieve vereniging van eigenaren (CVvE) zijn enkele units beschikbaar voor diverse functies en branches. Ook voor voorzieningen, diensten en eventueel tijdelijke verhuur/pop-up. Wij nodigen u uit om met ons in gesprek te gaan.

Omschrijving

WC Zuid is een aantrekkelijk stadsdeelcentrum midden in Enschede Zuid. Het winkel- en voorzieningenaanbod is gevarieerd en compleet. Er zijn er bijvoorbeeld  vier supermarkten en een groot aantal speciaalzaken gevestigd. De bereikbaarheid is uitstekend en het parkeren is ruim en gratis. Recent is het Centrum verkozen tot het beste winkelcentrum van Enschede. Ook is het genomineerd voor de NRW Marketingprijs. Huurders en eigenaren organiseren sociale activiteiten en geven persoonlijke aandacht aan de bezoekers en gebruikers. Gastvrijheid staat hoog in het vaandel. Mensen kunnen hier comfortabel en overdekt winkelen. Bewoners komen hier samen, wat winkelcentrum Zuid een geliefde plek in de wijk maakt. Hier ervaart men echt Twents noaberschap: zij staan niet alleen voor elkaar, maar ook en vooral voor de klant/buren klaar.
Verzorgingsgebied

Stadsdeel Zuid wordt gevormd door de wijken Helmerhoek, Stroinkslanden en Wesselerbrink. Zuid heeft 37.000 inwoners en het winkelcentrum vormt het geografische en functionele hart van Zuid. Daarnaast komen bezoekers uit de rest van Enschede en meerdere omliggende kernen. Door haar centrale ligging, prima infrastructuur en parkeren en brede scala aan voorzieningen heeft de WC Zuid haar inwoners en bedrijven veel te bieden.  

Te huur

Er is beperkte beschikbaarheid van ruimten in een handvol units van 100 tot 900 meter. Op verzoek kan ruimte eventueel worden gesplitst of juist samengetrokken in het door u gewenste metrage.  

Huurprijs

Huurprijs vanaf per m²  per jaar: € …,-

De huurprijs is te vermeerderen met BTW.

Servicekosten en promotiekosten

N.o.t.k. per m² per jaar, te vermeerderen met BTW (voorschot).

Bijdrage parkeren

N.o.t.k.

BIZ

Nog niet ingesteld.

BTW

Verhuurder zal opteren voor een met BTW belaste verhuur.

Opleveringsniveau / Staat van verhuur

Casco huidige staat, een investeringsbijdrage door eigenaar is bespreekbaar.

Huurtermijn

5 jaar + een verlengingsperiode van 5 jaar.

Opzegtermijn

12 maanden.

Zekerheidsstelling

Onvoorwaardelijke bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur, inclusief BTW. Afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

Huurovereenkomst

Huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW conform het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2012 vastgesteld, alsmede de daarbij behorende algemene bepalingen en bijzondere bepalingen van verhuurder.

Aanvaarding

In nader overleg, doch kan redelijk spoedig.

Informatie

Loggers Consultancy

Telefoonnummer: +31 (0) 6 30 31 78 29

E-mail: info@loggersconsultancy.nl

Home

Overige informatie

Voor eigenaren is een SWOT-analyse gemaakt als sterkten onder meer duidelijk: De goede centrale locatie in het marktgebied en de goede bereikbaarheid en parkeren, de aanwezigheid van andere trekkers. Modern, goed onderhouden, centrum. 
Specifieke mogelijkheden zijn er voor een horeca, fietsenwinkel, mode/textiel, huishoudelijk, reform, elektronica. Op die branches wordt extra geacquireerd, ook andere ondernemers komen in gesprek. Ruimten zijn te huur als pop-up, op tijdelijke basis, als tijdelijke opslagruimte en uiteraard definitief.

Disclaimer
Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder het voorbehoud van goedkeuring door verhuurder c.q. verkoper. Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. De gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Ten aanzien van de verstrekte gegevens kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.