Huurinformatie

Winkelgebied IJmuiden, te huur is Lange Nieuwstraat 507: 120 m2 b.v.o. op A1 locatie, ook pop-up.

Omschrijving

De Lange Nieuwstraat is de belangrijkste winkelstraat van IJmuiden. Aan deze straat zijn diverse grootwinkelbedrijven gevestigd. Maar ook lokale winkeliers. Hoorne Vastgoed, eigenaar van deze lokatie, heeft een winkelruimte van 120 m2 beschikbaar. Naast de Hema. Dit is dus een perfecte locatie voor u om een winkel te vestigen. De ruimte bestaat uit één ruimte, hoekpand met breed front. Winkelgebied IJmuiden, te huur is Lange Nieuwstraat 507: 120 m2 b.v.o.

Verzorgingsgebied

IJmuiden heeft 31.000 inwoners, is gelegen in het westen van de provincie Noord-Holland en maakt deel uit van de gemeente Velsen. De gemeente Velsen heeft 68.000 inwoners en vormt het hart van de IJmond-regio. De gemeente Velsen bestaat uit meerdere kernen, waaronder naast IJmuiden ook Driehuis, Santpoort en Velsen. Het gemeentehuis en de belangsrijkste voorzieningen staan in IJmuiden. Door haar unieke ligging, prima infrastructuur en brede scala aan voorzieningen, heeft de gemeente haar inwoners en bedrijven veel te bieden. Velsen geldt dan ook als een veelzijdige gemeente, waar het uitstekend wonen, werken en winkelen is. Vanuit alle kernen is IJmuiden zowel per openbaar vervoer als per auto uitstekend er is overvloedig parkeergelegenheid beschikbaar, vaak op maaiveld. Er geldt een blauwe zone welke door de gemeente wordt gehandhaafd, daardoor is er vrijwel altijd plaats. De steden Haarlem, Zaanstad, Alkmaar en Amsterdam liggen binnen een half uur afstand.  

Te huur

Er is een unit te huur van 120 m².

Huurprijs

Huurprijs per jaar: € 30.000,-

Huurprijs per m²  per jaar: € 250,-

De huurprijs is te vermeerderen met BTW.

Servicekosten

N.o.t.k. per maand, te vermeerderen met BTW (voorschot).

Bijdrage parkeren

Geen.

BIZ

Nog niet ingesteld.

BTW

Verhuurder zal opteren voor een met BTW belaste verhuur.

Opleveringsniveau / Staat van verhuur

Casco huidige staat, een investeringsbijdrage door eigenaar is bespreekbaar.

Huurtermijn

5 jaar + een verlengingsperiode van 5 jaar.

Opzegtermijn

12 maanden.

Zekerheidsstelling

Onvoorwaardelijke bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur, inclusief BTW. Afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

Huurovereenkomst

Huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW conform het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2012 vastgesteld, alsmede de daarbij behorende algemene bepalingen en bijzondere bepalingen van verhuurder.

Aanvaarding

In nader overleg, doch kan redelijk spoedig.

Informatie

Leegstandsbestrijding.nl

Telefoonnummer: +31 (0) 6 30 31 78 29

E-mail: info@loggersconsultancy.nl

Disclaimer
Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder het voorbehoud van goedkeuring door verhuurder c.q. verkoper. Alle door ons verstrekte
informatie is geheel vrijblijvend. De gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Ten aanzien van de verstrekte gegevens kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

 

Kerngegevens

Locatie
IJmuiden, Lange Nieuwstraat 507
Eigenaar
Hoorne Vastgoed
Ontwikkelaar
Hoorne Vastgoed
Omvang in m2 b.v.o.
ca. 120 m2 b.v.o.,
Doelstelling eigenaar
Tijdelijke verhuur, reuring en uiteindelijk definitieve verhuur.