Huurinformatie

Winkelgebied Leiden Wagnerplein is vrijwel volledig verhuurd. U kunt zich melden voor de wachtlijst.

Status Kennedylaan 9E: Verhuurd aan Doen Makelaars. 

Omschrijving

Het winkelcentrum Wagnerplein ligt midden in de Fortuinwijk van Leiden. Het winkelcentrum bestaat uit ca. 15 winkels, waaronder supermarkt Hoogvliet, Trekpleister, Action, Slagerij Hartekamp, Kringloopwarenhuis, De Haarwinkel, Lunchroom ’t Zwaantje, een chinees restaurant, pizzeria Papa John’s en Bakkerij Ak-Al. De bouwperiode is zeventiger jaren, in 2015 is het winkelcentrum gerenoveerd. Hoogvliet Beheer is eigenaar van de winkelruimten. De aangeboden ruimte bestaat uit één grote ruimte met heel veel front. En is tijdelijk of definitief te huur. Het aanbod betreft hier een representatieve winkelruimte van ca. 100 m² gelegen in winkelcentrum Wagnerplein – Kennedylaan te Leiden. 

Verzorgingsgebied

Leiden heeft 121.000 inwoners. Leiden Zuidwest is onderdeel van het Bos- en Gasthuisdistrict en bestaat uit de buurten Haagweg Noord en -Zuid, Boshuizen, Fortuinwijk-noord en -zuid en de Gasthuiswijk. Dit gebied heeft 18.000 inwoners en winkelcentrum Wagnerplein/Kennedylaan vormt het hart van dit gebied. De gemeente probeert door inbreiding nog 3000 woningen aan het gebied tot te voegen. Ook scholen, medische voorzieningen en jongeren- en ouderenzorg zijn gevestigd bij dit centrum. Bereikbaarheid zowel per openbaar vervoer als per auto is uitstekend en er is overvloedig parkeergelegenheid beschikbaar.  

Te huur

Er is momenteel geen aanbod. U kunt zich wel melden als belangstellende voor het geval er een unit beschikbaar komt. 

Huurprijs

Huurprijs per jaar: € …,-

Huurprijs per m² per jaar: vanaf € 195 ,-

De huurprijs is te vermeerderen met BTW.

Servicekosten

€125,- per maand, te vermeerderen met BTW (voorschot).

Bijdrage parkeren

Geen.

BIZ

Nog niet ingesteld.

BTW

Verhuurder zal opteren voor een met BTW belaste verhuur.

Opleveringsniveau / Staat van verhuur

Casco huidige staat, een investeringsbijdrage door eigenaar is bespreekbaar.

Huurtermijn

5 jaar + een verlengingsperiode van 5 jaar.

Opzegtermijn

12 maanden.

Zekerheidsstelling

Onvoorwaardelijke bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur, inclusief BTW. Afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

Huurovereenkomst

Huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW conform het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2008 vastgesteld, alsmede de daarbij behorende algemene bepalingen en bijzondere bepalingen van verhuurder.

Aanvaarding

In nader overleg, doch kan redelijk spoedig.

Informatie

Leegstandsbestrijding.nl

Telefoonnummer: +31 (0) 6 30 31 78 29

E-mail: info@loggersconsultancy.nl

Disclaimer
Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder het voorbehoud van goedkeuring door verhuurder c.q. verkoper. Alle door ons verstrekte
informatie is geheel vrijblijvend. De gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Ten aanzien van de verstrekte gegevens kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

 

Kerngegevens

Locatie
Leiden, Wagnerplein
Eigenaar
Hoogvliet beheer
Ontwikkelaar
Hoogvliet beheer met Centrum Projecten
Omvang in m2 b.v.o.
6000
Doelstelling eigenaar
Tijdelijke verhuur, reuring en uiteindelijk definitieve verhuur.