Huurinformatie

Winkelgebied Mijdrecht, te huur zijn twee winkelunits in WC de Lindeboom, bij de Action. Ook pop-up: Mijdrecht, WC de Lindeboom; interim verhuur.

Omschrijving

Het winkelcentrum de Lindeboom in Mijdrecht is onlangs ingrijpend gerenoveerd. Lindenboom ligt midden in het winkelgebied van Mijdrecht. Het winkelcentrum bestaat uit ca. 15 winkels aan een Passage, waaronder supermarkt Boni supermarkt, Boekhandel Mondria, Primera, Banketbakkerij Mens & Westerbos, D-Reizen, Bart Smit. De Action is in 2017 geopend en deze ligt boven de genoemde beschikbare winkels. Action zorgt voor extra trekkracht. De aangeboden ruimten bestaan uit zefstandige winkelruimten met front aan de Passage dichtbij de Action. Ze zijn tijdelijk of definitief te huur. Het aanbod betreft hier een representatieve winkelruimten in winkelcentrum Lindeboom te Mijdrecht. Behalve winkelfuncties zijn ook andere centrumfuncties welkom om het aanbod completer te maken. Denk aan diensten, zorg, kunst, makelaardij, etc..

Verzorgingsgebied

Gemeente Ronde Venen heeft 43.000 inwoners. Deze gemeente in het Groene Hart bestaat uit acht dorpskernen; Abcoude, Amstelhoek, Baambrugge, De Hoef, Mijdrecht, Vinkeveen, Waverveen en Wilnis. Mijdrecht is de grootste kern en tevens hoofdplaats van de gemeente. In het centrum van Mijdrecht vindt u een gevarieerd aanbod aan winkels en voorzieningen. Een groot aantal landelijke ketens maar ook  verrassend veel lokale winkels.

Mijdrecht staat in de top 30 van meest attractieve winkelgebieden in Nederland. Naast winkels kun u ook heerlijk lunchen, dineren of een goede kop koffie drinken bij de restaurants, eetcafé’s en café’s. Kortom het is heerlijk winkelen in Mijdrecht, met een parkeerschijf parkeert u 2 uur lang gratis. Op maaiveld. De steden Rotterdam, Den Haag liggen binnen een half uur afstand, Amsterdam binnen een kwartier. 

Te huur

Mijdrecht, WC de Lindenboom; interim verhuur. Beschikbaar: twee winkelunits, ca. 75 m² b.v.o. en ca. 85 m2 b.v.o.. Geschikt voor uiteenlopende toepassingen zoals een cadeauwinkel, sport(schoenen)zaak, parfumerie, bloemenzaak, kapsalon of vergelijkbaar.

Huurprijs

De Lindeboom 3:
Oppervlakte ca. 75 m² b.v.o.
Huurprijs: € 1.728,–per maand excl. BTW
Servicekosten: € 75,– per maand excl. BTW (voorschot)

De Lindeboom 7:
Oppervlakte ca. 85 m² b.v.o.
Huurprijs: € 1.943,– per maand excl. BTW
Servicekosten: € 85,– per maand excl. BTW (voorschot)

Servicekosten

€12,- per m² per maand, te vermeerderen met BTW (voorschot).

Bijdrage parkeren

Geen.

BTW

Verhuurder zal opteren voor een met BTW belaste verhuur.

Opleveringsniveau / Staat van verhuur

Casco huidige staat: gestucte wanden, systeemplafonds, geïntegreerde verlichting, ISRA punt, eigen aansluiting gas, water en elektra, toilet, pantry. Een investeringsbijdrage door de eigenaar in afbouw is bespreekbaar..

Huurtermijn

5 of 10 jaar + een verlengingsperiode van 5 jaar.

Opzegtermijn

12 maanden.

Zekerheidsstelling

Onvoorwaardelijke bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur, inclusief servicekosten en BTW. Afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

Huurovereenkomst

Huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW conform het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2008 vastgesteld, alsmede de daarbij behorende algemene bepalingen en bijzondere bepalingen van verhuurder.

Aanvaarding

In nader overleg, doch kan redelijk spoedig.

Informatie

Leegstandsbestrijding.nl, Bram Loggers

Telefoon: +31630317829

E-mail: info@loggersconsultancy.nl

Meer weten of aanmelden?

Disclaimer
Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder het voorbehoud van goedkeuring door verhuurder c.q. verkoper. Alle door ons verstrekte
informatie is geheel vrijblijvend. De gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Ten aanzien van de verstrekte gegevens kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

https://www.hoornevastgoed.nl/

 

 

 

Kerngegevens

Locatie
Mijdrecht, WC de Lindenboom
Eigenaar
Hoorne Vastgoed
Ontwikkelaar
Hoorne Vastgoed
Omvang in m2 b.v.o.
ca. 250 m2 b.v.o.
Doelstelling eigenaar
Tijdelijke verhuur, reuring en uiteindelijk definitieve verhuur.