Huurinformatie

Winkelgebied Ter Aar, nieuwbouwproject van ca. 4000 m2 b.v.o. bestaande uit een Vomar Voordeelmarkt, een Action en nu nog een ruimte van ca. 1000 m2. Intratuin Ter Aar is een grote regionale trekker, gelegen naast dit project.

Omschrijving

Er is, na de opening van de Action eind 2020, nog 1.000 m2 commerciële ruimte bestemd voor detailhandel beschikbaar. Om te zorgen voor een goede bereikbaarheid en verkeersveiligheid is er voor dit project een parkeerterrein gerealiseerd met 230 parkeerplaatsen, die deels zijn overkapt met zonnepanelen. Verder is er een nieuwe fiets-/voetgangersbrug aangelegd om de bereikbaarheid te verbeteren en de verkeersstromen te scheiden. Het project is vrijwel energieneutraal. Dit is dus een perfecte locatie voor u om een winkel te vestigen, u profiteert van uitstekende bereikbaarheid, goed parkeren en hele sterke trekkers naast u. De ruimte bestaat uit één grote ruimte met heel veel front.  

Verzorgingsgebied

Ter Aar maakt deel uit van de gemeente Nieuwkoop en ligt onder de rook van Alphen aan de Rijn. Nieuwkoop heeft 29.000 inwoners en een behoorlijke regiofunctie midden in het groene hart van Nederland. Binnen een straal van 20 autominuten wonen er circa 180.000 inwoners, welke met name woonachtig zijn in de gemeentes Nieuwkoop en Alphen aan den Rijn e.o..

Te huur

Er is een unit te huur van ca 1000 m², op verzoek kan deze ruimte eventueel worden gesplitst in het door u gewenste metrage. Bijvoorbeeld in 300 en 700 m² met een fraai breed front, zoals huidig. Wel dan bij zekerheid inzake twee huurders daarvoor.   

Huurprijs

Huurprijs per jaar: € n.t.b.

Huurprijs per m²  per jaar: € n.t.b.

De huurprijs is te vermeerderen met BTW.

Servicekosten

N.o.t.k. per m² per jaar, te vermeerderen met BTW (voorschot).

Indexering

Jaarlijks volgens consumenten-prijsindex (CPI), reeks CPI alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het CBS, voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurovereenkomst.

Bijdrage parkeren

Geen.

Nutsvoorzieningen

Basisaansluitingen aanwezig. Huurder dient voor eigen rekening en risico overeenkomsten met de nutsbedrijven af te sluiten.

BTW

Verhuurder zal opteren voor een met BTW belaste verhuur.

Opleveringsniveau / Staat van verhuur

Casco huidige staat nieuwbouw, een investeringsbijdrage door eigenaar is bespreekbaar.

Bestemming

Winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7: 290 BW. Huurder zal het gehuurde enkel gebruiken t.b.v. haar formule
zoals staat beschreven in het KvK (bedrijfsactiviteiten). De winkellocatie beschikt over de bestemming ”detailhandel’ zonder beperkingen.

Huurtermijn

Minimaal 5 jaar + een verlengingsperiode van 5 jaar.

Opzegtermijn

12 maanden.

Zekerheidsstelling

Onvoorwaardelijke bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur, inclusief BTW. Afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

Huurovereenkomst

Huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW conform het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2012 vastgesteld, alsmede de daarbij behorende algemene bepalingen en bijzondere bepalingen van verhuurder.

Aanvaarding

In nader overleg, kan spoedig. Onder voorbehoud van definitieve goedkeuring verhuurder.

Informatie

LoggersConsultancy.nl

Telefoonnummer: +31 (0) 6 30 31 78 29

E-mail: info@loggersconsultancy.nl

Overige informatie

Specifieke mogelijkheden zijn er voor een fietsenwinkel, textiel, schoenen/sport, huishoudelijk, webwinkels, elektronica. Op die branches wordt extra geacquireerd, ook andere ondernemers komen in gesprek. De ruimte is te huur als pop-up, op tijdelijke basis, als tijdelijke opslagruimte en uiteraard en bij voorkeur definitief.
Disclaimer

Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder het voorbehoud van goedkeuring door verhuurder c.q. verkoper. Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. De gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Ten aanzien van de verstrekte gegevens kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kerngegevens

Locatie
Ter Aar, Kerkweg 28
Eigenaar
Hoorne Vastgoed
Ontwikkelaar
Hoorne Vastgoed
Omvang in m2 b.v.o.
ca. 1000 m2 b.v.o.,
Doelstelling eigenaar
Tijdelijke verhuur, reuring en uiteindelijk definitieve verhuur.