Hof van Zutphen: 40 levensloopbestendige koopappartementen en 11 grondgebonden eengezinswoningen worden gebouwd volgens het Knarrenhof concept. De woningen zijn bijna allemaal gekocht door deelnemers van Stichting Knarrenhof Nederland, er zijn er nog enkele te koop. Er komt een gezamenlijke binnentuin en een gemeenschappelijke ruimte waar de bewoners gezamenlijk activiteiten kunnen organiseren.
Knarrenhof is een landelijk voorbeeld voor Preventieve Gezondheid en NetwerkWonen. Het Hof van Zutphen komt bij de Noorderhaven, op 80 meter van het Intercity station Zutphen en 60 meter van een parkeergarage. Op loopafstand van de historische binnenstad van Zutphen. In de nabije omgeving bevinden zich diverse horecagelegenheden.

Oppervlakte:
304m2 BVO ruimte voor uitoefening van maatschappelijke functies en beroepen zoals b.v. apotheek, arts, fysiotherapiepraktijk. Het front is voorzien van raampartijen die desgewenst in openslaande deuren kunnen worden omgezet (meerdere ingangen). Tijdens bouw kunnen wensen qua afwerking en verdere voorzieningen nog beperkt worden ingepland.

Bouw gestart:
November 2020

Oplevering:
Zomer 2022

Vraagprijs:
€ 440.000,- VON, prijspeil november 2020.

Voorkeur koop, op verzoek huurkoop ook mogelijk.

Meer weten of aanmelden?
Bram@knarrenhof.nl of: https://knarrenhof.nl/
Bouwupdate De Hof van Zutphen » Nikkels
De Hof van Zutphen, Zutphen - LVGO
Hof van Zutphen senioren appartementen, woningen en een gemeenschapshuis